Více na rajčeti

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
miroslav lengyel píše: Asi budu muset taky něco začít dělat,abych nespadl do té kategorie věčných plánovačů.
milan ferdián píše:miroslav lengyel píše: Asi budu muset taky něco začít dělat,abych nespadl do té kategorie věčných plánovačů.
A kdy tě mám vyškrtnout z toho seznamu![]()
miroslav lengyel píše:milan ferdián píše:miroslav lengyel píše: Asi budu muset taky něco začít dělat,abych nespadl do té kategorie věčných plánovačů.
A kdy tě mám vyškrtnout z toho seznamu![]()
Hele,hele.Právě jsem objednal skříně,a co Ty Milane,jak pokračuješ?
workous píše:možná ti budou dělat trochu paseku v dcc (tedy pokud pojedes v dcc) ty useky mezi vyhybkama ve zhlavi budeš je muset detekovat ideální je výhybka na vyhybku, ale to by vedel presne Martin Pinta alias Lokopin zkus to s ním probrat nebo Shimi mozna se pletu...
mizl píše:Blbost ... Ani v TC není detekce obsazení výhybek k zobrazení. Jak by se detekce obsazení signalizovala v TC ??
Každopádně pod kolejemi se dají dráty napojit spojit na přímo s "J" a"K". Nebo je zde další možnost. Výhybky přifařit k sousedícímu úseku. Ovšem detekovat obsazení výhybky je blbost. Pokud to ovšem nemá nějaký důvod.
Michal
mizl píše:O.K. kluci. Uznávám svou chybu. Reagoval jsem moc ukvapeně spontánně a nerozumě. Omlouvám se za desorientaci.![]()
Michal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků